Sos De Cafea-Caramel

Sos De Cafea-Caramel
Sosul de cafea-Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de porumb, zahăr, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare sunt Sos Bogat De Cafea-Caramel, Sos De Caramel De Cafea Sărat, și Tort de cafea cu rubarbă cu sos de Caramel.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați zahărul, apa și siropul de porumb până când zahărul s-a dizolvat și amestecul ajunge la fierbere, 2 până la 3 minute. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără agitare până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, cu 10 până la 12 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc și se amestecă imediat în frișcă (amestecul se va spuma). Când spumarea dispare, amestecați cafeaua și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
(tub Mare)(tub Mare)
3
Lăsați să se răcească înainte de utilizare sau acoperiți și răciți până la 2 săptămâni (amestecați înainte de utilizare).
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista