Sos De Cafea-Caramel
Sosul de cafea-Caramel ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 205 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sirop de porumb, zahăr, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare sunt Sos Bogat De Cafea-Caramel, Sos De Caramel De Cafea Sărat, și Tort de cafea cu rubarbă cu sos de Caramel.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați zahărul, apa și siropul de porumb până când zahărul s-a dizolvat și amestecul ajunge la fierbere, 2 până la 3 minute. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără agitare până când siropul are o culoare chihlimbar profundă, cu 10 până la 12 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă imediat în frișcă (amestecul se va spuma). Când spumarea dispare, amestecați cafeaua și sarea.
Lăsați să se răcească înainte de utilizare sau acoperiți și răciți până la 2 săptămâni (amestecați înainte de utilizare).