Sos De Brânză Asiago

Sos De Brânză Asiago
Sosul de brânză Asiago este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest sos are 199 calorii, 15g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză asiago, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Bile de Risotto cu sos de brânză Asiago, Baie De Brânză Asiago, și Fusilli cu spanac și brânză Asiago.

Instrucțiuni

1
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Puneți făina într-o cratiță medie și grea; adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se pune la foc mediu; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 8 minute), amestecand constant.
4
Se ia de pe foc; adăugați brânză, amestecând până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista