Sos de brânză albastră picant

Sos de brânză albastră picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați Dressingul Tangy Blue Cheese. Această rețetă face 20 de porții cu 56 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi fiecare. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de maioneză, lapte de unt, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 9%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Salata de pere și brânză albastră, bucăți de romă cu vinaigretă de brânză albastră și Happy Hour Friday! Aperitive cu fructe și nuci cu brânză albastră.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți, neacoperit, timp de 30-35 de minute sau până când devine maro auriu, amestecând din când în când. Se da deoparte la racit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
Amestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțitAmestec Complet De Clătite, Orice Marcă, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)Apă 8 Lingurițe Sos Iute, împărțit (recomandat: Tabasco)
2
Într-un castron mic, amestecați maioneza, smântâna, zara, sosul de ardei și sosul Worcestershire. Se amestecă brânza și ceapa. Păstrați într-un recipient ermetic la frigider până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
1/3 Palmă Plină1/3 Palmă Plină
3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet3-1/4 Căni De Zahăr Brun La Pachet
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Despre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și FeliateDespre Piersici, Decojite, Fără Sâmburi și Feliate
Fistic Tocat PrajitFistic Tocat Prajit
1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente1 Kilogram De Paste Din Cochilie Pentru Bebeluși, Gătite Al Dente
Echipamente pe care le vei folosi
Condiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac Pentru GarniturăCondiment Suplimentar Pentru Plăcintă De Dovleac Pentru Garnitură
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista