Rețeta sosului de arahide picant Thailandez ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 15 minute. Acest sos are 258 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3099 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, ghimbir, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Arahide Picant Pad Thai, Paste thailandeze cu sos picant de arahide, și Pui Thailandez cu sos picant de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu, se adaugă curry și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați orice altceva și fierbeți la foc mic pentru a-l îngroșa puțin, aproximativ 2-3 minute.
Thai poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.