Sos de aluat, cârnați și verdeață

Sos de aluat, cârnați și verdeață
Pansamentul cu aluat, cârnați și verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, piper proaspăt măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Sos de aluat pentru cârnați și ciuperci, Sos de aluat, cârnați și pere, și Sos de aluat cu cârnați și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburi de pâine într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până se usucă și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, clătiți și scurgeți bietul. Tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate; tăiați subțire tulpinile și tăiați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați cârnații adesea până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 8 minute. Cu o lingură pliată, transferați cârnații în tigaie cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Măsurați grăsimea în tigaia de 5 până la 6 litri; adăugați suficient unt pentru a face 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa și țelina. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când legumele sunt moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați bietă și amestecați des până se limpezește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Combinați amestecul de pâine, pătrunjelul, Salvia, condimentul de pasăre, piperul și bulionul de pui cu amestecul de bietă. Strângeți cu mâinile până când se umezesc uniform. Întoarceți amestecul în tigaia de 9 pe 13 inci, întindeți nivelul și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Chard ElvețianChard Elvețian
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți într-un cuptor de 350 până când pansamentul este fierbinte în centru, aproximativ 40 de minute (45 până la 50 de minute dacă este răcit). Pentru un top crocant, descoperiți în ultimele 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista