Sos de aluat, cârnați și verdeață

Sos de aluat, cârnați și verdeață
Pansamentul cu aluat, cârnați și verdeață ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 305 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,33 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cârnați de porc în vrac, piper proaspăt măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Sos de aluat pentru cârnați și ciuperci, Sos de aluat, cârnați și pere, și Sos de aluat cu cârnați și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cuburi de pâine într - o tigaie de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Coaceți într-un cuptor de 350, amestecând ocazional, până se usucă și ferm la atingere, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Între timp, clătiți și scurgeți bietul. Tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate; tăiați subțire tulpinile și tăiați grosolan frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați cârnații adesea până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 8 minute. Cu o lingură pliată, transferați cârnații în tigaie cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Măsurați grăsimea în tigaia de 5 până la 6 litri; adăugați suficient unt pentru a face 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și țelina. Se amestecă adesea la foc mediu-mare până când legumele sunt moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați bietă și amestecați des până se limpezește, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
8
Combinați amestecul de pâine, pătrunjelul, Salvia, condimentul de pasăre, piperul și bulionul de pui cu amestecul de bietă. Strângeți cu mâinile până când se umezesc uniform. Întoarceți amestecul în tigaia de 9 pe 13 inci, întindeți nivelul și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Chard ElvețianChard Elvețian
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Coaceți într-un cuptor de 350 până când pansamentul este fierbinte în centru, aproximativ 40 de minute (45 până la 50 de minute dacă este răcit). Pentru un top crocant, descoperiți în ultimele 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista