Sos De Afine-Portocale La Cuptor

Nevoie de o fără gluten, prietenos cu FODMAP și sos vegan? Sosul de afine-portocale la cuptor ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 124 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de afine, lichior cu aromă de portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Portocale De Afine, Portocale Afine Coapte Fulgi De Ovăz Simplu, și Caserola De Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Portocale De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează afine, aruncând orice fruct zdrobit sau degradat. Clătiți și scurgeți fructele de pădure.
Într - un vas de copt pătrat de 8 sau 9 inci, amestecați afine, zahăr, lichior și coajă de portocală.
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350, amestecând ocazional, până când fructele de pădure sunt fragede când sunt străpunse și sucurile sunt siropoase, aproximativ 1 oră.
Se servește cald sau rece.