Sosul de afine de la sud de graniță este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile, vin de port, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați La sud de salata de frontieră, Snapper la sud de graniță, și La sud de supa de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și sotati timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin afine); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute sau până când apar afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Suc De Lămâie, Opțional
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro, coaja portocalie, coaja de tei și chile.