Sos de afine la sud de graniță
Sosul de afine de la sud de graniță este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 115 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați chipotle chile, vin de port, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați La sud de salata de frontieră, Snapper la sud de graniță, și La sud de supa de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati timp de 4 minute.
Adăugați zahăr și următoarele 4 ingrediente (prin afine); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 8 minute sau până când apar afine.
Se ia de pe foc și se amestecă cilantro, coaja portocalie, coaja de tei și chile.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.