Sos de afine II

Sos de afine II
Sosul de afine II este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. O porție conține 146 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de afine, apă, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Panna cottas fantomatic cu sos îngrozitor (Panna Cotta cu sos de afine-portocale), Sos De Afine, și Sos De Afine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, amestecați afine, zahăr și apă. Acoperiți amestecul cu hârtie de ceară și cuptor cu microunde la putere mare până când afinele apar (aproximativ 7 minute). Se răcește înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista