Sos de afine cu Port și smochine uscate
Sosul de afine cu Port și smochine uscate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 663 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr brun auriu, rozmarin lung, smochine de misiune și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sos De Afine Cu Port Și Smochine Uscate, Sos de afine cu Port, rozmarin și smochine uscate, și Sos De Afine Cu Smochine Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente în cratiță medie. Se aduce la fierbere, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la minim și fierbeți 10 minute. Aruncați rozmarinul.
Se amestecă afine și 3/4 cană zahăr. Gatiti la foc mediu pana cand lichidul este usor redus si boabele izbucnesc, amestecand ocazional, aproximativ 6 minute. Mișto.
Transferați sosul în castron; se răcește până se răcește. (Sosul de afine poate fi preparat cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)