Sos cu trei carne

Sos cu trei carne
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, sosul cu trei carne ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 339 de calorii , 30 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 2 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați link-uri de cârnați blând, sos de roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun sos de carne. EVER , sos de carne și cel mai bun sos de carne .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez mare sau într-un ibric pentru supă, rumenește carne de vită, porc și cârnați în ulei; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurite De Piper2 Lingurite De Piper
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Friptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Umăr De Porc Dezosată, Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 Lire De Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch1 Lire De Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch
Legături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 InchLegături Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adaugati sosul si pasta de rosii, apa, patrunjelul, oregano, sare si piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea de vită și porc sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
Pentru 4-6 persoane, serviți 4 căni de sos de carne peste 1 kg de spaghete fierte și scurse. Puneți la frigider sau congelați sosul rămas (poate fi congelat până la 3 luni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpagheteSpaghete
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții18
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista