Sos cu trei carne
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, sosul cu trei carne ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Această rețetă face 18 porții cu 339 de calorii , 30 g de proteine și 20 g de grăsime fiecare. Pentru 2 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca sos. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați link-uri de cârnați blând, sos de roșii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 51% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cel mai bun sos de carne. EVER , sos de carne și cel mai bun sos de carne .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez mare sau într-un ibric pentru supă, rumenește carne de vită, porc și cârnați în ulei; scurgere.
Adăugați ceapa; gatiti pana se inmoaie.
Adaugati sosul si pasta de rosii, apa, patrunjelul, oregano, sare si piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea de vită și porc sunt fragede.
Pentru 4-6 persoane, serviți 4 căni de sos de carne peste 1 kg de spaghete fierte și scurse. Puneți la frigider sau congelați sosul rămas (poate fi congelat până la 3 luni).