Sos Cremos De Tofu
Sosul cremos de Tofu este un fără gluten și vegan sos. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 23 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați o picătură de mirin, tofu, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Triunghiuri Tofu în sos cremos de nuci cu Scallions, Tofu cu crustă de nucă de cocos și mușcături de ananas cu sos cremos de Curry verde, și Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa).
Instrucțiuni
Umpleți cratița cu apă și aduceți la fierbere viguroasă la foc mare.
Adăugați tofu și gătiți timp de 2 minute. Cu lingura cu fante, scoateți tofu la strecurătoare. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, stoarceți puțină umiditate. Este bine să amestecați puțin tofu în timp ce faceți acest lucru.
Așezați tofu în robotul de bucătărie sau în blender și procesați până se omogenizează. Răsturnați părțile laterale ale bolului, adăugați miso, amestecați până se omogenizează. Condimentează cu sare și mirin și pulsează din nou până devine cremos. Răzuiți părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Se transferă într-un borcan de sticlă, se acoperă cu un capac etanș și se păstrează la frigider până la 3 zile.