Sos Cremos De Salată

Sos Cremos De Salată
Dacă aveți aproximativ 5 minute pentru a petrece în bucătărie, sos de salata cremos ar putea fi un minunat fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 171 calorii, 2G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, oțet de cidru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de castraveți fără Gluten cu sos cremos de salată de mărar, Salată cu pansament cremos, și Salată Cu Pansament Cremos.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu capac etanș, combinați smântâna, uleiul, oțetul, zahărul, sarea și piperul; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Se servește cu salată. Puneți la frigider resturile.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Merryvale Carneros Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Merryvale Carneros Chardonnay
Merryvale Carneros Chardonnay
Carneros Chardonnay 2007 este concentrat și intens în stil. Aromele de alune, fructe tropicale și mere coapte sunt încadrate de mineralitate crocantă și stejar dulce prăjit. Vinul este bogat și cremos, cu un finisaj persistent. Perechea noastră preferată este homarul crăpat cu unt desenat și lămâie proaspătă.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista