Sos Coney

Sos Coney
Sosul Coney ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Dacă aveți la îndemână apă, sos de roșii, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Sos De Hot Dog Coney.., Sos Insula Coney, și Sos Clasic Coney.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie la foc mediu, se sotează carnea de vită măcinată timp de 10 până la 15 minute sau până se rumenesc bine. Despărțiți-vă cu o furculiță până când este bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apa, ceapa, usturoiul, sosul de roșii, pudra de chili, glutamatul monosodic și sarea. Se lasă la foc mic timp de 10 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MsgMsg
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista