Sos Clasic De Fudge Fierbinte

Sos Clasic De Fudge Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul clasic de Fudge fierbinte. Această rețetă face 6 porții cu 238 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, sirop de porumb, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Clasic De Fudge Fierbinte, Cel mai bun sos de Fudge fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică și grea, combinați chipsurile de ciocolată, laptele și siropul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand chipsurile se topesc si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă untul până se topește. Gatiti si amestecati 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista