Sos Clasic De Fudge Fierbinte

Sos Clasic De Fudge Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul clasic de Fudge fierbinte. Această rețetă face 6 porții cu 238 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, sirop de porumb, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 13%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sos Clasic De Fudge Fierbinte, Cel mai bun sos de Fudge fierbinte, și Sos De Fudge Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică și grea, combinați chipsurile de ciocolată, laptele și siropul de porumb. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand chipsurile se topesc si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se amestecă untul până se topește. Gatiti si amestecati 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
3
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista