Sos Clasic

Sos Clasic
Sosul clasic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.24 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, sare, măruntaie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Sos Clasic, Sos Clasic, și Sos Clasic Pentru Tigaie.

Instrucțiuni

1
Clătiți măruntaiele și gâtul; răciți ficatul etanș pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați măruntaiele, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute. Descoperi; se amestecă adesea la foc mare până când lichidul este evaporat și măruntaiele și legumele se rumenesc și încep să se lipească de tigaie, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
FicatFicat
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați 1 litru de bulion și piperul în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când gizzardul este fraged când este străpuns, 1 până la 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficat și gătiți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Dacă doriți, rezervați gâtul, măruntaiele și ficatul pentru sos; scoateți carnea de pe gât și tocați mărunt carnea de gât, măruntaiele și ficatul. Aruncați oasele și legumele. Măsurați stocul de curcan; dacă este necesar, adăugați mai mult bulion de pui pentru a face 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
În tigaia nespălată de 5 până la 6 litri, combinați bulionul de curcan de 1 litru și carnea de gât tocată, măruntaiele și ficatul, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Când curcanul este gata, scoateți raftul și pasărea din tigaie. Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Adăugați încă 2 căni de bulion de pui în tigaia de prăjire și amestecați la foc mic pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Se toarnă amestecul, printr-o strecurătoare fină, dacă se dorește, în stocul de curcan și se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/2 cană de apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Se adaugă la amestecul de stoc și se amestecă până la fierbere, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista