Sos Clasic

Sos Clasic
Sosul clasic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.24 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, sare, măruntaie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Sos Clasic, Sos Clasic, și Sos Clasic Pentru Tigaie.

Instrucțiuni

1
Clătiți măruntaiele și gâtul; răciți ficatul etanș pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați măruntaiele, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute. Descoperi; se amestecă adesea la foc mare până când lichidul este evaporat și măruntaiele și legumele se rumenesc și încep să se lipească de tigaie, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
FicatFicat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați 1 litru de bulion și piperul în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când gizzardul este fraged când este străpuns, 1 până la 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficat și gătiți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
FicatFicat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Dacă doriți, rezervați gâtul, măruntaiele și ficatul pentru sos; scoateți carnea de pe gât și tocați mărunt carnea de gât, măruntaiele și ficatul. Aruncați oasele și legumele. Măsurați stocul de curcan; dacă este necesar, adăugați mai mult bulion de pui pentru a face 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În tigaia nespălată de 5 până la 6 litri, combinați bulionul de curcan de 1 litru și carnea de gât tocată, măruntaiele și ficatul, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
FicatFicat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Când curcanul este gata, scoateți raftul și pasărea din tigaie. Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați încă 2 căni de bulion de pui în tigaia de prăjire și amestecați la foc mic pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Se toarnă amestecul, printr-o strecurătoare fină, dacă se dorește, în stocul de curcan și se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia StocTurcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/2 cană de apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se adaugă la amestecul de stoc și se amestecă până la fierbere, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista