Sos Clasic
Sosul clasic ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 550 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.24 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de morcovi, sare, măruntaie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Sos Clasic, Sos Clasic, și Sos Clasic Pentru Tigaie.
Instrucțiuni
Clătiți măruntaiele și gâtul; răciți ficatul etanș pentru a adăuga mai târziu sau salvați pentru alte utilizări. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați măruntaiele, gâtul, ceapa, morcovii, țelina și 1 cană de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute. Descoperi; se amestecă adesea la foc mare până când lichidul este evaporat și măruntaiele și legumele se rumenesc și încep să se lipească de tigaie, cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Adăugați 1 litru de bulion și piperul în tigaie; se amestecă pentru a răzui bucățile rumenite. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când gizzardul este fraged când este străpuns, 1 până la 1 1/2 ore. Dacă doriți, adăugați ficat și gătiți cu 10 minute mai mult.
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare fină într-un bol. Dacă doriți, rezervați gâtul, măruntaiele și ficatul pentru sos; scoateți carnea de pe gât și tocați mărunt carnea de gât, măruntaiele și ficatul. Aruncați oasele și legumele. Măsurați stocul de curcan; dacă este necesar, adăugați mai mult bulion de pui pentru a face 1 litru.
În tigaia nespălată de 5 până la 6 litri, combinați bulionul de curcan de 1 litru și carnea de gât tocată, măruntaiele și ficatul, dacă utilizați.
Când curcanul este gata, scoateți raftul și pasărea din tigaie. Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Adăugați încă 2 căni de bulion de pui în tigaia de prăjire și amestecați la foc mic pentru a răzui bucățile rumenite.
Se toarnă amestecul, printr-o strecurătoare fină, dacă se dorește, în stocul de curcan și se aduce la fierbere la foc mare.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/2 cană de apă până se omogenizează.
Se adaugă la amestecul de stoc și se amestecă până la fierbere, 3 până la 5 minute.
Se adaugă sare după gust.