Sos BBQ pentru pui
Reteta sos BBQ pentru pui este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 560 calorii. Această rețetă servește 3. Cap la magazin și ridica ceapa, suc de lamaie, ketchup, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un sos la un preț rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos de grătar Vegan de casă, Pui Cheddar la grătar, și Cea mai bună marinată de pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie se sotează ceapa și usturoiul timp de 4 până la 5 minute (până la translucid).
Adăugați sucul de portocale, muștar, ketchup, lămâie, Chianti/visiniu, sare și piper. Se fierbe toate împreună la foc mic timp de 30 de minute, apoi se pune prin robotul de bucătărie. Sosul poate fi diluat cu apă după gust, dacă se dorește.