Sos Alb De Lapte

Sos Alb De Lapte
Zară sos alb ar putea fi doar sosul pe care il cautati. Această rețetă servește 10 și costă 19 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 66 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de pansament ranch, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cele mai pufoase clătite cu zară cu sos de zară, Crudite Albe Cu Dip De Zară, și Biscuiți Din Lapte Bătut (Făină Albă De Grâu Integral) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță grea de dimensiuni medii la foc mediu; bateți în făină până se omogenizează. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Bateți treptat în 1 1/2 căni de lapte; gatiti la foc mediu, batand constant, 3 pana la 4 minute sau pana cand amestecul este ingrosat si clocotit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă în zară și ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Notă: sosul poate fi făcut cu până la două zile înainte. Pregătiți rețeta conform instrucțiunilor; acoperiți și răciți într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
4
Bateți în 2 linguri. lapte și cuptor cu microunde la 1 minut, amestecând la intervale de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BatetiBateti
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista