Sorbet picant de ananas și tequila
Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 636 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați Alep chile, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tequila Cocktail: Picant Piersic Tequila Acru, Sorbet Îmbibat Cu Tequila, și Tequila Sunrise Sorbet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă ananasul nu este perfect copt, aruncați cu sare într-un vas de copt din sticlă.
Se coace într-un cuptor încălzit la 450 F timp de una până la două minute sau până când ananasul este dulce și aromat. Nu exagerați sau ananasul va dezvolta arome gătite.
Transferați bucățile de Ananas în blender și adăugați suficientă apă (aproximativ 1/4 cană) pentru a lăsa blenderul să purifice până când este foarte neted. Volumul Total de suc trebuie să fie de 4 căni.
Adăugați zahăr și Alep, apoi amestecați până se dizolvă zahărul. Dacă blenderul este mic, poate fi necesar să amestecați în loturi.
Se toarnă ananasul pur și simplu într-un recipient etanș. Se amestecă tequila și sucul de lămâie după gust, adăugând mai multă sare, dacă este necesar. Acoperiți și răciți la frigider timp de două până la patru ore sau până când este foarte rece.
Putinei în mașină de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Reveniți la recipientul etanș și răciți-l la congelator timp de două până la trei ore înainte de servire.