Sorbet de vin cu gheață cu piersici albe
Sorbetul de vin cu gheață cu piersici albe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 85 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Mergeți la magazin și ridicați vin cu gheață, piersici coapte ferme, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cocktail de vin alb cu piersici și sirop de smochine cu miere pentru # Brunchweek, Piersici albe prăjite și tăiței de sfeclă cu miere-balsamic alb mentă, și Sorbet de prune și vin roșu.
Instrucțiuni
Încălziți vinul, apa și zahărul într-o cratiță de 3 litri la foc moderat, amestecând, până când zahărul este dizolvat, apoi fierbeți ușor 2 minute.
Transferați într-un castron, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați până la rece, 10 până la 15 minute. Înghețați în aparatul de înghețată.
Transferați într-un recipient etanș și puneți-l congelator, cel puțin 4 ore. (Textura va fi moale.)
Serviți sorbet cu piersici.
Sorbetul poate fi făcut cu 1 zi înainte, dar textura este cea mai bună în ziua în care este făcută.