Guanabana Sorbet cu Mango Lime Coulis ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 235 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Șerbet De Tei De Mango, Șerbet de Mango și Lime, și Șerbet De Lime-Mango pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți zahărul și 1 1/2 căni de apă la fierbere într - o cratiță de 1 1/2 până la 2 litri, amestecând până când zahărul este dizolvat, apoi reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la aproximativ 2 căni, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați siropul într-un castron și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună guanabana pur și 1 1/2 cană sirop, apoi congelați în aparatul de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
Bateti
4
Se transferă într-un recipient etanș și se pune în congelator pentru a se întări, aproximativ 2 ore.
5
Amestecați mango pur și suc de lămâie, 6 linguri de sirop rămas și 1/4 cană de apă rămasă într-un blender până se omogenizează. Forțați printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron, apăsând și apoi aruncând solidele, apoi amestecați în coajă și, dacă este necesar, apă suplimentară pentru un pur subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Sita
Bateti
Bol
6
Serviți sorbet cu coulis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
1
* Sorbetul se poate face cu 2 zile înainte.* Coulis poate fi făcut cu 8 ore înainte și răcit, acoperit.