Sorbet De Grapefruit Roșu

Sorbet De Grapefruit Roșu
Dacă aveți în jur 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, roșind Grapefruit Sorbet ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 44 de cenți pe porție, primești un desert care servește 8. O porție conține 191 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Roșind Grapefruit Collins, Sorbet De Grapefruit, și Sorbet De Grapefruit Roz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele opt ingrediente. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 20 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un castron mare, combinați sucurile de grapefruit și lămâie și siropul de zahăr. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
înghețatăînghețată
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Transferați într-un recipient congelator și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.

Echipamente

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Sorbetul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista