Sorbet De Grapefruit Roșu
Dacă aveți în jur 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, roșind Grapefruit Sorbet ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 44 de cenți pe porție, primești un desert care servește 8. O porție conține 191 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Roșind Grapefruit Collins, Sorbet De Grapefruit, și Sorbet De Grapefruit Roz sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele opt ingrediente. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate, aproximativ 20 de minute. Se strecoară și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, combinați sucurile de grapefruit și lămâie și siropul de zahăr. Umpleți cilindrul congelatorului de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient congelator și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Sorbetul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.