Sorbet de cireșe Bing cu Prosecco

Sorbet de cireșe Bing cu Prosecco
Nevoie de o desert fără gluten și vegan? Bing Cherry Sorbet cu Prosecco ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 163 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați amaretto, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Șerbet De Prune Prosecco, Bing Cherry Pie, și Salată De Cireșe Bing pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană de zahăr și 2/3 cană de apă într-o cană de măsurare din sticlă de 2 căni. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Puneți siropul de zahăr, cireșele, amaretto și sucul de lămâie într-un blender; procesați 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Lichior AmarettoLichior Amaretto
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată de masă; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați timp de 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
4
Se toarnă 1/3 cană prosecco în fiecare din cele 8 boluri de desert răcite; lingură aproximativ 1/3 cană sorbet în fiecare pahar sau bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
SorbetSorbet
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista