Sorbet De Ciocolată Și Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de ciocolată-mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb de culoare deschisă, apă, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Sorbet De Lămâie-Mentă, Sorbet de coacăze negre și mentă, și Sorbet De Papaya-Mentă.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana cand zaharul se dizolva, amestecand frecvent.
Așezați cacao și ciocolată într-un castron mediu.
Se toarnă amestecul de zahăr fierbinte peste amestecul de ciocolată; lasa sa stea 2 minute. Se amestecă cu un tel până se omogenizează. Se amestecă uleiul de mentă. Acoperiți și răciți.
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.