Sorbet De Ceai De Hibiscus
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați sorbetul de ceai de Hibiscus. O porție conține 391 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de apă, suc de lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sorbet De Mango Hibiscus, Sorbet De Sfeclă De Hibiscus, și Sorbet De Mure-Hibiscus.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mică. Se amestecă hibiscusul și se ia de pe foc, apoi se lasă să se absoarbă 15 minute.
Turnați ceaiul de hibiscus printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas metalic, apăsând puternic și apoi aruncând solidele. Întoarceți ceaiul în cratiță și aduceți la fierbere cu zahăr și un vârf de sare, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Transferați amestecul într-un castron metalic, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu apă cu gheață și amestecați până la rece, 10 până la 15 minute. 3se amestecă în sucuri de lămâie și lime și se congelează în aparatul de înghețată.
Transferați sorbetul într-un recipient etanș și puneți-l congelator pentru a se întări, cel puțin 2 ore.
* Disponibil la piețele Latino și Melissa Guerra (877-875-2665; melissaguerra.com; cere flor De Jamaica, deoarece uneori este tradus greșit ca " petale de măceșe."