Soppressata-Carne De Porc Învelită

Soppressata-Carne De Porc Învelită
Carnea de porc învelită cu Soppressata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.93 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 581 calorii, 44G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ramuri de rozmarin, sare și piper, soppressata și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Soppressata Pizza, Pizza Soppressata, și Bețișoare De Brânză Soppressata.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați vinul cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scurgeți carnea de porc și aruncați marinada. Condimentează ușor carnea de porc cu sare și condimentează generos cu piper. Suprapuneți 2 felii de soppressata pe o suprafață de lucru; puneți o lungime de porc în centru și rotiți-o în soppressata. Repetați cu restul de soppressata și carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Îndepărtați 2 centimetri de frunze de la capătul gros al ramurilor de rozmarin. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați capetele în puncte. Filetați 2 pene de ceapă pe fiecare ramură urmată de 1 pachet de porc; repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal. Grătați frigaruile la foc mediu-mic, întorcându-se până când carnea de porc și ceapa sunt fierte și soppressata este crocantă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
SoppressataSoppressata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Serviți imediat.
7
Faceți înainte: mănunchiurile de porc pot fi asamblate mai devreme în timpul zilei și refrigerate înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Recomandare de vin: soppressata picantă sugerează un roșu moale, uscat, cu tonuri fumurii și unele condimente pe măsură. Luați în considerare Vigna Nirane Dolcetto d 'Alba din 1999 sau Giacomo Conterno Dolcetto d' Alba din 1999.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista