Soppressata-Carne De Porc Învelită
Carnea de porc învelită cu Soppressata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.93 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 581 calorii, 44G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ramuri de rozmarin, sare și piper, soppressata și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Soppressata Pizza, Pizza Soppressata, și Bețișoare De Brânză Soppressata.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați vinul cu uleiul de măsline.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scurgeți carnea de porc și aruncați marinada. Condimentează ușor carnea de porc cu sare și condimentează generos cu piper. Suprapuneți 2 felii de soppressata pe o suprafață de lucru; puneți o lungime de porc în centru și rotiți-o în soppressata. Repetați cu restul de soppressata și carnea de porc.
Îndepărtați 2 centimetri de frunze de la capătul gros al ramurilor de rozmarin. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați capetele în puncte. Filetați 2 pene de ceapă pe fiecare ramură urmată de 1 pachet de porc; repetați de două ori.
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal. Grătați frigaruile la foc mediu-mic, întorcându-se până când carnea de porc și ceapa sunt fierte și soppressata este crocantă, aproximativ 12 minute.
Faceți înainte: mănunchiurile de porc pot fi asamblate mai devreme în timpul zilei și refrigerate înainte de grătar.
Recomandare de vin: soppressata picantă sugerează un roșu moale, uscat, cu tonuri fumurii și unele condimente pe măsură. Luați în considerare Vigna Nirane Dolcetto d 'Alba din 1999 sau Giacomo Conterno Dolcetto d' Alba din 1999.