Soppressata-Carne De Porc Învelită

Soppressata-Carne De Porc Învelită
Carnea de porc învelită cu Soppressata necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.93 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 581 calorii, 44G de proteine, și 42G de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți ramuri de rozmarin, sare și piper, soppressata și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Soppressata Pizza, Pizza Soppressata, și Bețișoare De Brânză Soppressata.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați vinul cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Scurgeți carnea de porc și aruncați marinada. Condimentează ușor carnea de porc cu sare și condimentează generos cu piper. Suprapuneți 2 felii de soppressata pe o suprafață de lucru; puneți o lungime de porc în centru și rotiți-o în soppressata. Repetați cu restul de soppressata și carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Îndepărtați 2 centimetri de frunze de la capătul gros al ramurilor de rozmarin. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați capetele în puncte. Filetați 2 pene de ceapă pe fiecare ramură urmată de 1 pachet de porc; repetați de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Aprinde un grătar. Periați ușor grătarul cu ulei vegetal. Grătați frigaruile la foc mediu-mic, întorcându-se până când carnea de porc și ceapa sunt fierte și soppressata este crocantă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
SoppressataSoppressata
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Serviți imediat.
7
Faceți înainte: mănunchiurile de porc pot fi asamblate mai devreme în timpul zilei și refrigerate înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Recomandare de vin: soppressata picantă sugerează un roșu moale, uscat, cu tonuri fumurii și unele condimente pe măsură. Luați în considerare Vigna Nirane Dolcetto d 'Alba din 1999 sau Giacomo Conterno Dolcetto d' Alba din 1999.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista