Soppressata Brânză Bastoane

Soppressata Brânză Bastoane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați bețișoarele de brânză soppressata. Această rețetă servește 60 și costă 15 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 52 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foietaj, gălbenuș de ou, brânză pecorino și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Soppressata Brânză Bastoane, Pachete Soppressata cu Radicchio și brânză de capră, și Bastoane De Brânză.

Instrucțiuni

1
Tapetați 2 foi mari de copt cu margini cu pergament sau hârtie de ceară. Într-un robot de bucătărie, lucrați soppressata cu Pecorino, muștar și apă până la o pastă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
PecorinoPecorino
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2
Transferați pasta într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, întindeți aluatul foietaj gros de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți pasta soppressata uniform pe jumătatea inferioară a aluatului, lăsând o margine de 1/4 inch pe laturi. Îndoiți jumătatea superioară a aluatului pentru a acoperi pasta și apăsați marginile pentru a sigila. Folosind un sucitor, apăsați ușor partea de sus și de jos împreună. Glisați aluatul foietaj pe o foaie de copt căptușită și răciți până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
SoppressataSoppressata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Întindeți patiseria cu o grosime redusă de 1/8 inch și tăiați-o în 3 benzi lungi de 6 inci lățime. Lucrând cu 1 bandă la un moment dat și păstrându-le pe celelalte la frigider, tăiați patiseria într-un dreptunghi îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Periați cu spălarea ouălor și presărați cu o treime din semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Tăiați aluatul transversal în bețișoare cu lățimea de 3/4 inch și aranjați-le la distanță de 1/2 inch pe foile de copt pregătite. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți bețișoarele soppressata timp de aproximativ 16 minute, sau până devin aurii și crocante, schimbând tigăile la jumătatea coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Se servește cald sau la temperatura camerei.
11
Faceți înainte: bețișoarele coapte pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 4 zile sau congelate până la 2 săptămâni. Recrutați bețele într-un cuptor de 350.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Recomandarea vin: Bobby Stuckey: 1997 a fost un an banner în Piemont, Italia, și că regiunea lui Francesco Boschis Dolcetto di Dogliani Sor San Martino exploziile cu fructe-un echilibru mare pentru bastoane brânză picante.Madeline Triffon: condimente, sare și grăsimi lactate-toate aromele care îmblânzesc taninurile astringente-necesită un roșu mare precum Nottola Vino Nobile di Montepulciano Vigna del Fattore din Toscana din 1995.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista