Sopa o Crema de Tomate con Albahaca (supă de roșii și busuioc)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați sopan o Crema de Tomate con Albahaca (supă de roșii și busuioc). O porție conține 284 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 98 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, pesto, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de roșii și ardei prăjiți (Sopa de Tomate y Piment 6n), {30 Minute} supă de porumb fără cremă cu cremă de tei și busuioc, și Filet de vită cu cremă de busuioc cu salată de pepene verde-busuioc și Pătlagine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu-mic.
Adăugați morcovii, ceapa și usturoiul, gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile conservate cu sucul, bulionul de legume, sarea, piperul, chimenul, oregano și zahărul.Gatiti aproximativ 20 de minute sau pana cand legumele sunt moi.
Adăugați busuioc și smântână.
Se pune într-un blender și se amestecă până se omogenizează.
Se ornează cu 1 lingură pesto și un strop de smântână grea.