Sopa de Carantantas (supă de masă de porumb)

Sopa de Carantantas (supă de masă de porumb)
Sopa de Carantantas (porumb masa Fritters supa) ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 451 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.94 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 116 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sosul Ali aproxos, cartofii, uleiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sopa de Orejas (supă columbiană de orez), Sopa de Torrejas (supă columbiană de vită și biscuiți), și Supă De Porumb (Sopa De Elote) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
o faceți carantantele, adăugați apa fierbinte într-un castron, adăugați sarea și uleiul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați făina de porumb în apă și amestecați cu o lingură de lemn. Formați un castron cu aluatul folosind mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Lăsați să se odihnească aproximativ 15 până la 20 de minute.Rupeți porții mici de aluat, aproximativ 1 1/2 linguri fiecare și formați fiecare porție într-o bilă rulând între palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
1
Așezați oasele de vită într-o oală mare cu apă și Ali aproxos. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați cartofii și hogao. Condimentați cu sare și piper și gătiți timp de 25 până la 30 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
3
Scoateți oasele de vită
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
4
Adăugați carantantele prăjite.
5
Se presară coriandru tocat și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista