Somonul final în pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 797 calorii, 45g de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 5.88 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți semințe de fenicul, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza pudra de curry ai putea urma acest curs principal cu Curry înghețată cu Mango și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Somon În Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon în hârtie pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Așezați 2 tăvi de foi în cuptor pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Combinați ingredientele într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Pentru a pregăti somonul și midii: începeți prin a face un condiment cu semințe de fenicul și coriandru și sare și piper. Puneți condimentele într-un mortar și pistil sau macinați cu un măcinător de cafea, până când aveți o pulbere brută.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Semințe întregi De Coriandru
Condimente
Midii
Cafea
Fenicul
Somon
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
3
Într-un bol mare de amestecare combinați cuscusul, coriandrul, coaja de lămâie și jumătate din amestecul de condimente. Amestecați bine pentru a combina, stropiți cu ulei de măsline, apoi împărțiți uniform între 4 bucăți mari de pergament (suficient de mare pentru a crea un buzunar pliat pentru somon). Nestle în cuscus 1 cub de pui congelat pentru fiecare porție. Se acoperă cu bucata de somon și apoi se presară cu amestecul de condimente rămas. Strângeți sucul de lămâie peste partea superioară a fiecărei bucăți de pește și cuscus, apoi puneți 4 midii în jurul peștelui în fiecare pachet. Îndoiți pergamentul pentru a crea un buzunar și tăiați hârtia pentru a face o formă de inimă. Sertizați peste margini, lucrând de la un capăt la altul pentru a fixa bine hârtia, apoi periați cu ulei de măsline, astfel încât hârtia să nu ardă. Transferați cu grijă buzunarele pergamentului în tăvile cu foi fierbinți (probabil că va trebui să puneți 2 pe tavă), apoi coaceți la cuptor timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bouillon De Pui
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Amestec De Condimente
1 Kg Tortillas De Maíz
Cuscus
Midii
Somon
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Cuptor
4
Când ați terminat, hârtia se va umfla.
5
Tăiați masa deschisălateral cu foarfece, deasupra cu unt de curry și duș cu scallions proaspete tocate și cilantro.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.