Somon și sparanghel cu penne și sos ușor de smântână

Somon și sparanghel cu penne și sos ușor de smântână
Rețeta de Somon și Sparanghel cu Penne și Sos Ușor de Cremă poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . Această rețetă este pentru 2 persoane și costă 4,22 USD per porție. O porție conține 1067 de calorii , 32 g de proteine și 102 g de grăsimi . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Câteva persoane au apreciat foarte mult acest fel principal. Este oferit de Allrecipes. Un amestec de mărar, usturoi, smântână grasă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 51 de persoane au încercat și au apreciat această rețetă. Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 87% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu Ciuperci și Vinete) , Penne cu Creveți și Sos Ușor de Cremă cu Ierburi și Supă Ușoară de Broccoli cu Brânză Cheddar .

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere, la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2
Turnați o linguriță de ulei de măsline. După ce apa clocotește, adăugați penne și aduceți din nou la fierbere. Fierbeți pastele fără capac, amestecând ocazional, până când pastele s-au fiert complet, dar sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
PennePenne
Pară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată MăruntPară (cum Ar Fi Anjou Sau Bartlett), Tocată Mărunt
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline, piperul alb, mărarul și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie la foc mediu-mic, până când uleiul începe să strălucească. Așezați ușor fileul de somon în ulei și presărați cu un praf de sare. Aranjați sparanghelul tăiat și bucățile de usturoi tocat în jurul somonului din tigaie. Stoarceți feliile de lămâie peste somon și sparanghel și puneți feliile stoarse în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 8 minute. Întoarceți somonul și gătiți până când nu mai este translucid în centru, aproximativ 8 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Scoateți somonul, sparanghelul, usturoiul și feliile de lămâie din tigaie și puneți-le pe o farfurie încălzită, lăsând sucul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată2 Cepe Mici Spre Medii, Albe Sau Galbene, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încorporați smântâna și suficient parmezan pentru a îngroșa sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
Dovlecei Ușor SotațiDovlecei Ușor Sotați
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Lăsați brânza să se topească și condimentați cu sare după gust. Pentru servire, împărțiți pastele penne fierte, somonul și sparanghelul în două farfurii, cu pastele lângă somon. Turnați sosul de smântână peste paste și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Penne FiertePenne Fierte
Sos De SmântânăSos De Smântână
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista