Somon și sparanghel cu penne și sos ușor de smântână
Rețeta de Somon și Sparanghel cu Penne și Sos Ușor de Cremă poate fi preparată în aproximativ 50 de minute . Această rețetă este pentru 2 persoane și costă 4,22 USD per porție. O porție conține 1067 de calorii , 32 g de proteine și 102 g de grăsimi . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și pescatariană . Câteva persoane au apreciat foarte mult acest fel principal. Este oferit de Allrecipes. Un amestec de mărar, usturoi, smântână grasă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 51 de persoane au încercat și au apreciat această rețetă. Per total, această rețetă obține un scor remarcabil de 87% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Penne Con Funghi E Melanzane (Penne cu Ciuperci și Vinete) , Penne cu Creveți și Sos Ușor de Cremă cu Ierburi și Supă Ușoară de Broccoli cu Brânză Cheddar .
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere, la foc mare.
Turnați o linguriță de ulei de măsline. După ce apa clocotește, adăugați penne și aduceți din nou la fierbere. Fierbeți pastele fără capac, amestecând ocazional, până când pastele s-au fiert complet, dar sunt încă ferme la mușcătură, aproximativ 11 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare pusă în chiuvetă.
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline, piperul alb, mărarul și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie la foc mediu-mic, până când uleiul începe să strălucească. Așezați ușor fileul de somon în ulei și presărați cu un praf de sare. Aranjați sparanghelul tăiat și bucățile de usturoi tocat în jurul somonului din tigaie. Stoarceți feliile de lămâie peste somon și sparanghel și puneți feliile stoarse în tigaie. Acoperiți și gătiți timp de 8 minute. Întoarceți somonul și gătiți până când nu mai este translucid în centru, aproximativ 8 minute în plus.
Scoateți somonul, sparanghelul, usturoiul și feliile de lămâie din tigaie și puneți-le pe o farfurie încălzită, lăsând sucul în tigaie.
Încorporați smântâna și suficient parmezan pentru a îngroșa sosul.
Lăsați brânza să se topească și condimentați cu sare după gust. Pentru servire, împărțiți pastele penne fierte, somonul și sparanghelul în două farfurii, cu pastele lângă somon. Turnați sosul de smântână peste paste și serviți.