Somon și sparanghel coapte cu muștar

Mustar-somon la cuptor și sparanghel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 326 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, zahăr brun, dillweed și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, și Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Combinați 2 linguri de amestec de dillweed și cartofi într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit; aruncați bine.
Răspândiți cartoful în vasul de copt într-un singur strat.
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 20 de minute, amestecând o dată.
Împingeți cartoful pe părțile laterale ale vasului de copt și aranjați peștele în centrul vasului.
Stropiți 1/4 cană plus 2 linguri amestec de dillweed peste pește.
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Îndepărtați solzii din sulițe cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul peste cartof; stropiți cu amestecul rămas de dillweed. Acoperiți și coaceți la 350 30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Pentru a servi, aranjați pește, cartofi și sparanghel pe farfurii individuale.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.