Mustar-somon la cuptor și sparanghel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 326 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sparanghel, zahăr brun, dillweed și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, Somon copt cu crustă de muștar cu sparanghel și tarhon, și Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați 2 linguri de amestec de dillweed și cartofi într - un vas de copt de 13 x 9 x 2 inci acoperit cu spray de gătit; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Crengute De Marar Proaspat Culese
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Răspândiți cartoful în vasul de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 20 de minute, amestecând o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Împingeți cartoful pe părțile laterale ale vasului de copt și aranjați peștele în centrul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Stropiți 1/4 cană plus 2 linguri amestec de dillweed peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat Culese
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Scoateți capetele dure ale sulițelor de sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Îndepărtați solzii din sulițe cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Aranjați sparanghelul peste cartof; stropiți cu amestecul rămas de dillweed. Acoperiți și coaceți la 350 30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Pentru a servi, aranjați pește, cartofi și sparanghel pe farfurii individuale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.