Somon și fenicul en croute cu sos de năsturel
Somon și fenicul en croute cu sos de năsturel durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1138 calorii, 47G de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.06 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ou, Nasturel, o jumătate de pungă Nasturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon cu sos de marar de lamaie, Somon En Croute Cu Sos De Cremă De Tarhon, și Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie.
Instrucțiuni
Prăjiți feniculul și ceapa în unt timp de 5 minute.
Adăugați usturoiul, prăjiți încă 5 minute până când legumele sunt moi, apoi amestecați năsturelul.
Tăiați patiseria în 4 bucăți, apoi rulați fiecare bucată la aproximativ 22 cm pătrat. Lingurați un sfert din legume pe o jumătate din fiecare bucată de patiserie și întindeți la aproximativ forma fileului de somon.
Puneți peștele deasupra, apoi periați în jurul patiseriei cu ou, pliați și sigilați. Tăiați patiseria pentru a face 4 colete, apoi decorați cu garniturile.
Pentru sos, bateți toate, cu excepția a 4 crenguțe de năsturel, cu crme frache și condimente.
Se încălzește până la barbotare când este gata de mâncare.
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Ungeți coletele cu ou, apoi coaceți timp de 15 minute până devin aurii.
Serviți colete pe un bazin de sos, garnisit cu năsturelul rezervat.
Se servește cu cartofi noi și fasole verde sau salată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.