Somon și fenicul en croute cu sos de năsturel

Somon și fenicul en croute cu sos de năsturel
Somon și fenicul en croute cu sos de năsturel durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1138 calorii, 47G de proteine, și 75g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.06 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de ou, Nasturel, o jumătate de pungă Nasturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Somon cu sos de marar de lamaie, Somon En Croute Cu Sos De Cremă De Tarhon, și Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "Caviar" de lămâie.

Instrucțiuni

1
Prăjiți feniculul și ceapa în unt timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
2
Adăugați usturoiul, prăjiți încă 5 minute până când legumele sunt moi, apoi amestecați năsturelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Tăiați patiseria în 4 bucăți, apoi rulați fiecare bucată la aproximativ 22 cm pătrat. Lingurați un sfert din legume pe o jumătate din fiecare bucată de patiserie și întindeți la aproximativ forma fileului de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Puneți peștele deasupra, apoi periați în jurul patiseriei cu ou, pliați și sigilați. Tăiați patiseria pentru a face 4 colete, apoi decorați cu garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Pentru sos, bateți toate, cu excepția a 4 crenguțe de năsturel, cu crme frache și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Sezonul GoyaSezonul Goya
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Se încălzește până la barbotare când este gata de mâncare.
7
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Ungeți coletele cu ou, apoi coaceți timp de 15 minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Serviți colete pe un bazin de sos, garnisit cu năsturelul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Se servește cu cartofi noi și fasole verde sau salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat2 Linguri Patrunjel Cu Frunze Plate Tocat Sau Arpagic Tocat, Pentru Ornat
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista