Somon înnegrit cu Rabe de Broccoli și stafide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul înnegrit cu Rabe de Broccoli și stafide. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție conține 351 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână rabe de broccoli, șobolani, fileuri de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Rabe de Broccoli cu stafide aurii, Broccoli Rabe cu usturoi și stafide aurii, și Somon Înnegrit Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Înveliți ambele părți ale fiecărui file de somon uniform cu condimente; acoperiți și gătiți timp de 34 de minute pe fiecare parte sau până când sunt opace și înnegrite.
Între timp, într-o altă tigaie, aduceți rabe de broccoli și 1/2 cană de apă la foc mic. Acoperiți și gătiți, aruncând ocazional, timp de 34 de minute sau până se înmoaie; scurgeți și transferați pe o farfurie.
Ștergeți a doua tigaie și încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați șalotele și sarea și gătiți timp de aproximativ 3 minute sau până se înmoaie.
Se amestecă stafidele și Rabe de broccoli.
Se servește cu pene de somon și lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.