Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul înnegrit cu Rabe de Broccoli și stafide. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian servește 4 și costă $ 4.83 pe portie. O porție conține 351 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână rabe de broccoli, șobolani, fileuri de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este mare. Încercați Rabe de Broccoli cu stafide aurii, Broccoli Rabe cu usturoi și stafide aurii, și Somon Înnegrit Cu Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Înveliți ambele părți ale fiecărui file de somon uniform cu condimente; acoperiți și gătiți timp de 34 de minute pe fiecare parte sau până când sunt opace și înnegrite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, într-o altă tigaie, aduceți rabe de broccoli și 1/2 cană de apă la foc mic. Acoperiți și gătiți, aruncând ocazional, timp de 34 de minute sau până se înmoaie; scurgeți și transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Ștergeți a doua tigaie și încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați șalotele și sarea și gătiți timp de aproximativ 3 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.