Somon Împletit
Somonul împletit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $3.91 pe portie. O porție conține 261 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de arahide, ghimbir, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Provocarea împletită a lui Ron, Pâine Împletită, și Pâine Cu Ou Împletit.
Instrucțiuni
Combinați ghimbirul, sarea și uleiul de arahide într-un castron mic.
Periați fileul; pune deoparte.
Combinați ceapa, sosul de soia și uleiul de susan într-un castron mic.
Tăiați somonul vertical în frânghii de 3 (15 x 1 inch); rezervați somonul rămas pentru o altă utilizare. Frânghii împletite; fixați cu murături din lemn.
Așezați împletitura într-un vas de copt de 11 x 7 inci. Acoperiți vasul cu folie de plastic. Cuptorul cu microunde la mare timp de 2 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 2 minute. Cuptor cu microunde la maxim 2 minute.
Scoateți vasul din cuptorul cu microunde.
Stropiți amestecul de ceapă peste pește.
Notă de vin: la fel de simplu preparat ca acest somon, atingerea finală a sosului de soia, a uleiului de susan și a cepei verzi oferă vasului o mulțime de pumn. Pentru orice potențial partener de vin, provocarea este să se ridice la fiecare dintre aceste arome dramatice. Un superfruity, nonoaky alb, cum ar fi Theo Minges "Gleisweiler Hlle" Riesling Spatlese 2004 din Pfalz, Germania, $20, este un contrapunct fin. - Alina Gavril
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.