Somon umplut în foietaj

Somon umplut în foietaj
Somonul umplut în foietaj ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 998 calorii, 49G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $6.12 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Cap la magazin și ridica crema de supa de ciuperci, sare și piper, catei de usturoi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Somon De Foietaj, Somon în foietaj, și Somon în foietaj pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista