Somon sălbatic prăjit cu roșii, busuioc și capere, conopidă cu crustă de parmezan și orez

Somonul sălbatic prăjit cu roșii, busuioc și capere, conopidă cu crustă de parmezan și orez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 7,27 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 607 calorii, 58G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 10 fani. Un amestec de orez brun instant, somon, capere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Conopidă prăjită cu capere și parmezan, Conopidă prăjită de lămâie-parmezan cu capere, și Tilapia Pesto cu crustă de parmezan cu roșii prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Condimentează somonul cu sare și piper.
Periați lămâia și condimentele de ierburi pe ambele părți ale somonului.
Așezați somonul pe foaia de copt pregătită. Aranjați conopida pe o altă foaie de copt, pulverizați cu spray de gătit și presărați parmezan. Prăjiți 15 minute, până când peștele este fraged cu furculița și conopida este maro auriu și fragedă.
Într-un castron mediu, combinați roșiile, busuiocul și caperele. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Serviți 4 dintre fileurile de somon cu amestec de roșii lingurate deasupra.
Serviți jumătate din orez și toată conopida cu această masă. Rezervați fileuri suplimentare de somon și orez suplimentar pentru alte mese.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.