Somon Shioyaki

Somon Shioyaki
Salmon Shioyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 4 și costă $ 4.19 pe portie. O porție conține 445 calorii, 37g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de orez sushi, cum ar fi nishiki, pene de lămâie, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul sushi, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pește La Grătar Cu Sare: Somon Shioyaki, Sare Macrou La Grătar (Saba Shioyaki), și Sanma Shioyaki (Saury Pacific La Grătar Cu Sare).

Instrucțiuni

1
Puneți somonul pe un suport de răcire într-o tigaie cu margini, presărați fileuri peste tot cu sare de mare și răciți descoperit cel puțin 2 ore și până la 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
2
Încălziți grătarul la mediu-înalt (aproximativ 450). Ori un 12-de 20-in. foaie de folie rezistentă în jumătate transversal. Cu un vârf de cuțit, introduceți găuri de dimensiuni ban prin folie de aproximativ 2 in. separat. Ulei o parte a foliei. Frecați peștele peste tot cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Setați folia cu partea unsă în sus pe grătarul de gătit. Setați fileurile ușor separate, cu pielea în jos, pe folie. Grătar, acoperit, până când peștele abia este gătit, 7 până la 12 minute. Cu o spatulă largă, glisați peștele de pe piele pe un platou și cort cu folie. Gatiti pielea pe folie pana cand este crocanta, inca 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Îndepărtați folia de pe grătar, apoi îndepărtați ușor pielea, folosind degetele sau o spatulă largă (pielea se poate rupe în bucăți).
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Serviți somonul imediat cu piele crocantă, orez, nori, lămâie și furikake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FurikakeFurikake
SomonSomon
LămâieLămâie
NoriNori
OrezOrez
6
* Un condiment shake-on sărat-dulce, vândut la magazinele Asian foods și la asianfoodgrocer.com.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista