Somon prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară

Somon prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară
Somonul prăjit lent cu sos de ierburi de primăvară este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 0g de proteine, și 18g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, vin, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Somon prăjit lent cu gust de Caper-and-Herb, Somon prăjit cu citrice cu sos de mazăre de primăvară, și Somon prăjit cu sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Scoateți orice oase mici care au rămas în somon și, dacă doriți, tăiați grăsimea cenușie care era lângă piele. Ținând cuțitul la un unghi de 30 de grade față de placa de tăiat, tăiați somonul în felii de 4 lățimi care au o grosime de aproximativ inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Așezați-le într-un vas de copt puțin adânc și turnați uleiul de măsline, frecându-l în jurul fileurilor pentru a acoperi toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Lăsați peștele să stea în ulei când ajunge la temperatura camerei, 30 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 107° sau200 dacă aveți opțiunea de coacere prin convecție. Ridicați fileurile din ulei și distanțați-le uniform pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Presărați ușor peștele cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute. Când se termină, grăsimea dintre straturile de pește va începe să devină opacă, o cantitate mică de lichid se va colecta sub fileuri, iar peștele se va descuama ușor atunci când este împins cu degetul. Ridicați o bucată și ar trebui să se despartă cu ușurință între straturi, mai degrabă decât să se țină ferm împreună. S-ar putea părea a fi underdone, deoarece culoarea va fi viu, dar va fi complet fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
În timp ce peștele se prăjește, faceți sosul. Fierbeți vinul, șalotele, sucul de lămâie și lingurița de sare împreună într-o cratiță mică până când aveți jumătate din cât ați început. Întoarceți focul la mediu-mic și amestecați untul, o treime din el odată, până când este încorporat. Dacă aveți un blender de imersie, folosiți-l pentru a amesteca sosul timp de aproximativ 10 secunde, ceea ce îi conferă o consistență mai cremoasă. Dacă peștele nu este destul de gata, păstrați sosul cald punând cratița într-o tigaie mai mare cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Când somonul este gata, transferați fileurile pe farfurii individuale încălzite (deoarece sosul va rula, alegeți farfurii cu jante adânci care îl vor conține sau folosiți boluri puțin adânci). Amestecați ierburile tocate grosier în sos, gustați-l și adăugați mai multă sare dacă credeți că are nevoie de el, apoi turnați-l în jurul peștelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
9
Presărați fiecare file cu un vârf de sare de mare grosieră. Aruncați crenguțele de plante rezervate pe farfurii într-un mod casual și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista