Somon prăjit lent, cu o lămâie caldă conservată și vinetă crocantă de Caper și cartofi feliați subțire
Somon prăjită lent cu o lamaie cald conservate și vinaigrette Caper crocante și cartofi felii subțiri necesită aproximativ 14 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1257 calorii. Pentru $ 7.19 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de sare și piper, somon, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Friptura de flanc feliată subțire peste rucola cu usturoi și ulei de lămâie, Clătită crocantă de cartofi cu somon afumat și vinetă de mărar-Caper, și Radicchio prăjit cu vinetă de hamsie, lămâie conservată și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți zahărul și apa într-o cratiță medie nereactivă la foc mare și dați la fiert. Continuați să fierbeți până când zahărul s-a topit complet. Reduceți căldura la minim, adăugați pene de lămâie și gătiți încet până aproape moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți cu o lingură pliată și așezați-o pe un suport de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Lăsați să se usuce la temperatura camerei peste noapte.
4
Așezați sucul de lămâie într-o cratiță mică nereactivă și gătiți până se reduce la 1/4 cană, lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Puneți siropul de lămâie răcit, oțetul de sherry, șalotele și usturoiul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oțet De Sherry
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă într-un castron și se pliază pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Prăjiți caperele în ulei până când sunt crocante, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
9
Pentru cartofi: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aruncați cartofii cu uleiul și condimentați cu sare și piper după gust. Aranjați cartofii într-un strat uniform în partea de jos a 4 cazuele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se introduce la cuptor și se coace 3/4 din drum.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Scoateți cartofii din cuptor și reduceți focul la 250 de grade F. periați ușor somonul pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați somonul deasupra cartofilor și întoarceți cazuelele la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Coaceți timp de 12 până la 14 minute, până când sunt fierte.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și stropiți imediat cu vinetă de lămâie și presărați pătrunjel tocat și capere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.