Somon Prăjit Lent Cu Gem De Roșii-Ghimbir

Somon Prăjit Lent Cu Gem De Roșii-Ghimbir
Somonul prăjit lent cu gem de roșii - ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.85 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 706 calorii. Această rețetă servește 3. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale, fasole, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este uimitor. Somon prăjit lent cu Orzo de roșii de porumb, Dulceata de rosii dulce si picanta, și Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate100
Revista