Somon prăjit lent cu fenicul, citrice și ardei iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul prăjit lent cu fenicul, citrice și ardei iute. Această rețetă face 6 porții cu 485 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lămâie obișnuită, sare de mare fulgioasă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon de citrice prăjit lent cu fenicul și parmezan, Somon prăjit cu citrice și fenicul cu Quinoa cu ierburi, și Somon prăjit lent cu fenicul și suc de portocale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. Aruncați fenicul, felii de portocale, felii de lămâie, chile și 4 crenguțe de mărarîntr-un vas de copt superficial de 3 litri; condimentați cu sare și piper kosher. Condimentați somonul cu sare kosher și așezați deasupra amestecului de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sare Kosher
Fenicul
Ardei Iute
Lămâie
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Se toarnă ulei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Prăjiți până când somonul este doar gătit (vârful unui cuțit va aluneca ușor și carnea va fi ușor opacă),30-40 de minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
4
Transferați somonul într-un platou, rupându-lîn bucăți mari pe măsură ce mergeți. Lingură feniculamestec și ulei din vasul de copt peste;aruncați crenguțele de mărar. Se condimentează cu sare de mare șipiper și vârf cu crengi proaspete de mărar.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.