Somon prăjit cu sos de șalotă de muștar

Somonul prăjit cu sos de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 269 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de semințe de struguri, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 3 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ton ars cu muștar cu cremă de șalotă, Somon Ars Cu Eșalotă + Gust De Ceapă Verde, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de struguri la foc mare. Între timp, condimentați somonul cu sare și piper pe ambele părți.
Adăugați somonul și reduceți focul la mediu. Gatiti, intorcandu-va o data, pana cand exteriorul este crocant si frumos ars, iar interiorul este gatit pana la coacerea dorita (prefer somonul meu putin mediu rar).
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Se toarnă din tigaie toate, cu excepția unei linguri de ulei.
Adăugați șalotele și sotati timp de două minute, până când începeți să se înmoaie.
Adăugați vinul alb și muștarul, amestecând pentru a deglaza tigaia. Se fierbe câteva minute, până se reduce la jumătate. Gustați și verificați condimentele, adăugând sare și piper ca necessary.To serviți, așezați o bucată de somon pe o farfurie și lingurați sosul deasupra. Terminați cu puțin pătrunjel tocat și piper proaspăt măcinat. Bucurați-vă!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.