Somonul prăjit cu praz cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 18,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 470G de grăsime, și un total de 4499 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână praz, șalotă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Somon prăjit cu praz cremă, Somon peste praz cremă cu sos de unt de mere, și Cremă De Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați pasta de vițel și roșii într-o oală adâncă, rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Stoc
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
Cuptor
3
Stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
4
Se introduce la cuptor pentru a se prăji timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Adăugați rutabaga, morcovii, țelina, ceapa și 3 crenguțe de cimbru în tigaie. Continuați să prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Morcov
țelină
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o flacără medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se toarnă vinul și suficientă apă pentru a acoperi cu 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Vin
8
Lăsați să fiarbă timp de 1 1/2 ore, îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață.
9
Când este redus la jumătate, îndepărtați și strecurați printr-o sită fină. Aruncați solidele și păstrați sosul cald. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
10
Între timp, încălziți untul și 1/4 cană de ulei de măsline împreună într-o tigaie mare de sote la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați prazul și 2 crenguțe de cimbru în tigaie și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praz
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați smântâna în praz și continuați să gătiți până se îngroașă, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă ocazional. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cremă
Praz
13
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a împărți peștele deschis ca o carte, făcând o felie în fileul de somon pe lungime de la guler la coadă cam la jumătatea distanței dintre piele și fund, Având grijă să nu tăiați complet prin partea opusă. Deschideți somonul ca o carte cu pielea în jos pe tăbliță. Condimentați interiorul și exteriorul peștelui cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat și începeți să umpleți somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Somon
Sare De Mare
Umplutură
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
14
Întindeți amestecul de praz uniform peste pește. Apoi începeți să rulați partea cărnii spre partea pielii ca un jellyroll. Somonul ar trebui să se rostogolească până când pielea acoperă din nou exteriorul peștelui. Asigurați-vă cu sfoară de bucătărie în mai multe locuri și acoperiți pielea cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Somon
Ardei Arbol
Pește
Praz
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
15
Stropiți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare și încălziți la o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
16
Așezați somonul în tigaie și căutați pielea până când este crocantă pe toate părțile, rulând de mai multe ori în tigaie. Puneți cu grijă tigaia în cuptor și prăjiți timp de cinci minute. Feliați în roți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
17
În timp ce peștele se prăjește, porniți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pește
18
Se toarnă uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare de sote peste o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
19
Adăugați șalotele, crenguța rămasă de cimbru și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Cimbru
20
Lăsați ciupercile să gătească timp de 10 minute, până când își eliberează umezeala. Amestecați des și lăsați umezeala să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
21
Adăugați 3/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
22
Lăsați să fiarbă până când ciupercile absorb sosul și apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Sos
23
Serviți ciupercile cu o roată de somon și sos suplimentar.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.