Somon prăjit cu praz cremă

Somon prăjit cu praz cremă
Somonul prăjit cu praz cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 18,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 470G de grăsime, și un total de 4499 calorii. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână praz, șalotă, ulei de măsline extravirgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Somon prăjit cu praz cremă, Somon peste praz cremă cu sos de unt de mere, și Cremă De Praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați pasta de vițel și roșii într-o oală adâncă, rezistentă la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
StocStoc
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
CuptorCuptor
3
Stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Se introduce la cuptor pentru a se prăji timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Adăugați rutabaga, morcovii, țelina, ceapa și 3 crenguțe de cimbru în tigaie. Continuați să prăjiți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din cuptor și puneți-l pe o flacără medie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se toarnă vinul și suficientă apă pentru a acoperi cu 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
8
Lăsați să fiarbă timp de 1 1/2 ore, îndepărtați orice impurități care se ridică la suprafață.
9
Când este redus la jumătate, îndepărtați și strecurați printr-o sită fină. Aruncați solidele și păstrați sosul cald. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
10
Între timp, încălziți untul și 1/4 cană de ulei de măsline împreună într-o tigaie mare de sote la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați prazul și 2 crenguțe de cimbru în tigaie și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați smântâna în praz și continuați să gătiți până se îngroașă, încă aproximativ 10 minute. Se amestecă ocazional. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CremăCremă
PrazPraz
13
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a împărți peștele deschis ca o carte, făcând o felie în fileul de somon pe lungime de la guler la coadă cam la jumătatea distanței dintre piele și fund, Având grijă să nu tăiați complet prin partea opusă. Deschideți somonul ca o carte cu pielea în jos pe tăbliță. Condimentați interiorul și exteriorul peștelui cu sare de mare și piper negru proaspăt măcinat și începeți să umpleți somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SomonSomon
Sare De MareSare De Mare
UmpluturăUmplutură
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
14
Întindeți amestecul de praz uniform peste pește. Apoi începeți să rulați partea cărnii spre partea pielii ca un jellyroll. Somonul ar trebui să se rostogolească până când pielea acoperă din nou exteriorul peștelui. Asigurați-vă cu sfoară de bucătărie în mai multe locuri și acoperiți pielea cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
SomonSomon
Ardei ArbolArdei Arbol
PeștePește
PrazPraz
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
15
Stropiți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare și încălziți la o flacără medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
16
Așezați somonul în tigaie și căutați pielea până când este crocantă pe toate părțile, rulând de mai multe ori în tigaie. Puneți cu grijă tigaia în cuptor și prăjiți timp de cinci minute. Feliați în roți de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
17
În timp ce peștele se prăjește, porniți ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PeștePește
18
Se toarnă uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare de sote peste o flacără medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
19
Adăugați șalotele, crenguța rămasă de cimbru și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CimbruCimbru
20
Lăsați ciupercile să gătească timp de 10 minute, până când își eliberează umezeala. Amestecați des și lăsați umezeala să se evapore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
21
Adăugați 3/4 cană de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
22
Lăsați să fiarbă până când ciupercile absorb sosul și apoi condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
SosSos
23
Serviți ciupercile cu o roată de somon și sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
SomonSomon
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista