Somon prăjit cu Peperonata și sirop Balsamic

Somon prăjit cu Peperonata și sirop Balsamic
Somonul prăjit cu Peperonatan și sirop Balsamic este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 611 calorii. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, ardei gras, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Legume prăjite în stil Sicilian cu sirop Balsamic, Varză de Bruxelles prăjită cu Pancettan și sirop Balsamic, și crostini cu brânză de capră, roșii prăjite lent și sirop balsamic.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În53 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista