Friptura de somon cu glazură Miso și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 360 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sos teriyaki, ulei de măsline, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, și Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre.
Instrucțiuni
1
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți 2 foi mari de copt cu margini cu ulei. Sos teriyaki pur, miso și părți albe de scallions într-un blender la viteză mică până la omogenizare. Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt pregătită.
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Întindeți amestecul miso peste somon, împărțind uniform. Prăjiți somonul pe raftul superior până aproape gătit, aproximativ 7 minute.Între timp, aruncați 1 lingură. uleiul și zahărul se fixează pe foaia de copt rămasă și se condimentează cu sare. Prăjiți mazărea pe raftul de jos până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.