Somon Prăjit Cu Glazură Miso Și Mazăre Cu Zahăr

Friptura de somon cu glazură Miso și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 360 calorii, 39G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sos teriyaki, ulei de măsline, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, și Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre.
Instrucțiuni
Aranjați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 45
Ungeți 2 foi mari de copt cu margini cu ulei. Sos teriyaki pur, miso și părți albe de scallions într-un blender la viteză mică până la omogenizare. Aranjați fileurile de somon pe o foaie de copt pregătită.
Întindeți amestecul miso peste somon, împărțind uniform. Prăjiți somonul pe raftul superior până aproape gătit, aproximativ 7 minute.Între timp, aruncați 1 lingură. uleiul și zahărul se fixează pe foaia de copt rămasă și se condimentează cu sare. Prăjiți mazărea pe raftul de jos până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Transferați somonul în farfurii și presărați cu părți verzi de scallions. Împărțiți mazărea între farfurii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.