Somon prăjit cu glazură de soia-marmeladă
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Somonul prăjit cu glazură de soia-marmeladă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 720 calorii. Pentru $ 5.53 pe portie, această rețetă acoperă 54% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți pene de lămâie, snap pean și ridichi saut, sos de soia cu sodiu mai mic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până pene de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Somon prăjit cu glazură de soia-marmeladă, Somon fript cu marmeladă-glazură Dijon, și Somon la grătar cu glazură de marmeladă Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați marmelada, sosul de soia, sarea, piperul negru și usturoiul într-un castron mic. Aranjați fileurile de somon, pielea cu părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Periați fileurile de pește uniform cu jumătate de amestec de marmeladă.
Coaceți fileurile de pește la 450 timp de 4 minute.
Încălziți broilerul la mare (nu scoateți peștele din cuptor); prăjiți peștele 6 minute. Lingurați amestecul de marmeladă rămas pe centrul fileurilor. Broil pește încă 3 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Presărați pește uniform cu ceapă verde; serviți cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.