Somon prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde

Somon prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde
Somonul prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 38 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de oțet balsamic, file de somon, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare includ Somon Ars Cu Fasole Verde Usturoi, Somon Ars Pe Slănină Cu Oțet Balsamic, Miere Și Rozmarin, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie din fontă sau o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Ungeți fileurile de somon cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti somonul pana cand este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
În timp ce somonul gătește, aduceți vinul, oțetul, sucurile de citrice și zahărul brun la fierbere la foc mare. Reduceți glazura 3 sau 4 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
VinVin
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță de piper negru grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
5
Într-o a doua tigaie, aduceți apă de 1/2 inch la fierbere cu fasole verde și bucăți de coajă de portocală și/sau lămâie. Acoperiți fasolea verde și gătiți 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PortocaliuPortocaliu
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți fasolea și aruncați cu un strop de ulei (opțional) și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Stropiți glazura peste fileurile de somon și serviți cu fasole verde citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Fasole VerdeFasole Verde
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista