Somon prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde

Somonul prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 38 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de oțet balsamic, file de somon, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare includ Somon Ars Cu Fasole Verde Usturoi, Somon Ars Pe Slănină Cu Oțet Balsamic, Miere Și Rozmarin, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți o tigaie din fontă sau o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Ungeți fileurile de somon cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti somonul pana cand este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
În timp ce somonul gătește, aduceți vinul, oțetul, sucurile de citrice și zahărul brun la fierbere la foc mare. Reduceți glazura 3 sau 4 minute, până se îngroașă.
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță de piper negru grosier.
Într-o a doua tigaie, aduceți apă de 1/2 inch la fierbere cu fasole verde și bucăți de coajă de portocală și/sau lămâie. Acoperiți fasolea verde și gătiți 3 sau 4 minute.
Scurgeți fasolea și aruncați cu un strop de ulei (opțional) și condimentați cu sare și piper.
Stropiți glazura peste fileurile de somon și serviți cu fasole verde citrice.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.