Somon prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde
Somonul prăjit cu glazură de oțet de citrice și fasole verde necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 480 calorii, 36g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 38 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de oțet balsamic, file de somon, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este mare. Rețete similare includ Somon Ars Cu Fasole Verde Usturoi, Somon Ars Pe Slănină Cu Oțet Balsamic, Miere Și Rozmarin, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți o tigaie din fontă sau o tigaie cu fund greu la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Ungeți fileurile de somon cu ulei. Se condimentează cu sare și piper. Gatiti somonul pana cand este fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
Ulei De Gătit
3
În timp ce somonul gătește, aduceți vinul, oțetul, sucurile de citrice și zahărul brun la fierbere la foc mare. Reduceți glazura 3 sau 4 minute, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Oțet
Somon
Dressing Japonez De Susan Preparat
Vin
4
Se ia de pe foc. Se amestecă 1/2 linguriță de piper negru grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat Grosier
5
Într-o a doua tigaie, aduceți apă de 1/2 inch la fierbere cu fasole verde și bucăți de coajă de portocală și/sau lămâie. Acoperiți fasolea verde și gătiți 3 sau 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Coaja De Lamaie
Portocaliu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scurgeți fasolea și aruncați cu un strop de ulei (opțional) și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole
Ulei De Gătit
7
Stropiți glazura peste fileurile de somon și serviți cu fasole verde citrice.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.