Somon prăjit cu ghimbir și Curry

Somon prăjit cu ghimbir și Curry
Somonul prăjit cu ghimbir și Curry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 314 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de pudră de curry, ghimbir, file de somon tăiat central și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon prăjit cu ghimbir și Curry, O foaie de tigaie parmezan Crusted somon cu broccoli prăjită, și Somon Prăjit Cu Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă ghimbirul și curry-ul și se condimentează cu sare și piper. Pat amestec de condimente pe părți carne de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
GhimbirGhimbir
SomonSomon
Pudră De CurryPudră De Curry
2
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți somonul, cu pielea în jos, acoperit, 5 minute. Întoarceți somonul și gătiți, acoperit, până când este gătit, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați scallions la tigaie cu somon și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista